20 diciembre 2006

ROBATORIS A CASES PARTICULARS

Avui vull parlar de com veig el tema dels robatoris a cases particulars. No fa massa dies, arran del possible intent de robatori a la casa de la família Tous, un vigilant de seguretat va matar a un presumpte assaltant, amb les conseqüències que això ha portat, sobretot pel que fa a la visió que pot tenir la població, atès com s’han desenvolupat els fets.

Jo visc en una casa a quatre vents i quan sents que passen aquestes coses t’imagines que també et pot succeir a tu, i atenent que som gent de sang calenta, et preguntes com reaccionaries, si poguessis reaccionar, davant d’individus que et vinguessin a assaltar i, fins i tot, a maltractar o segrestar els teus familiars. Com ja he dit, amb la sang calenta és imprevisible com es pot reaccionar, ja que es pot estar totalment descontrolat i aleshores les conseqüències poden ser incalculables.
Explico això, perquè jo crec en la justícia, però penso que hauria d’explicar molt més a la població per quin motiu han empresonat el presumpte defensor de la casa Tous i, per altra banda, han deixat en llibertat el presumpte assaltant. Estic convençut que dret a llei era el que s’havia de fer, però aquest hauria de ser un expedient obert totalment als mitjans de comunicació i a la població

No hay comentarios: