29 diciembre 2006

RESUM DE L'ANY 2006

Quan s’acaba un any, fas un repàs de tot el que s’ha viscut durant el mateix. Deixeu-me que us expliqui, a grans pinzellades, els tres o quatre temes més potents.

El 2006 va començar amb una de les millors notícies que ha tingut l’Ajuntament de Dosrius: la resolució del Jurat d’Expropiació de Catalunya desestimant, de totes totes, la petició de l’antic alcalde de l’Ajuntament de Dosrius, en la que demanava que li expropiessin 3.000 m2, per als quals sol·licitava uns 5 milions d’euros. Aquesta va ser la primera gran notícia, la desestimació d’aquesta petició.

Un dels fets que també és històric i que ha succeït durant la primavera del 2006, és l’inici de la construcció de la carretera que enllaça Dosrius amb l’autovia Mataró-Granollers, una obra molt desitjada i amb un cost importantíssim, de més de 4 milions d’euros, que la Generalitat de Catalunya, íntegrament, aportarà.

Un altre fet que m’ha costat moltes reunions i molta enginyeria negociadora, ha estat l’adquisició de 16.000 m2, ubicats a l’antic Escorxador o feixa que menava en Pitu del Rei, per a equipaments del municipi. Un cop es va arribar a un acord i es va fer el tràmit administratiu corresponent, la meva satisfacció va créixer, ja que el grup majoritari a l’oposició, que és CIU, va votar-hi en contra, perquè el preu que havíem negociat era molt baix per els interessos de les parts venedores.

També vull ressaltar que acabem l’any amb l’inici d’un expedient per a l’adquisició d’un bé molt important per al nostre municipi, com és el Pou del Glaç de Canyamars, un cop l’Ajuntament ja ha arribat a un acord amb el propietari.

No hay comentarios: