22 enero 2008

TEMPS DIFÍCILS

Tots els indicadors econòmics marquen que s’acosten uns mesos i, fins i tot, alguns anys en què el cicle econòmic estarà a la part baixa, amb les conseqüències que això comporta.

Dic això, perquè viure en el nostre municipi, amb les característiques que té, és molt més car que viure en un lloc on els habitatges són compactes, és a dir, que majoritàriament són blocs de pisos. Viure a can Massuet o a Canyamars, on pràcticament la majoria de les cases són a quatre vents, té un cost suplementari, que és difícil de calcular i preveure quan es decideix residir en aquest format de nuclis de població.

Aquí cal afegir que la mobilitat obligada és molt elevada i que el preu del petroli està assolint rècords.

Dic que vénen temps difícils, ja que les hipoteques han augmentat considerablement i això es nota molt a les economies familiars. A més, penso que estem en el punt més crític des de l’entrada de l’euro. Tot plegat fa que arribar a final de mes sigui molt complicat per a moltes famílies del nostre municipi.

L’Ajuntament n’és conscient i està preparat, tenint en compte les seves possibilitats, per ajudar al màxim, de manera puntual, a superar situacions extremes.

No hay comentarios: