10 enero 2008

UN ANY MÉS HA ARRIBAT LA CAVALCADA DE REIS

Puntualment, el dia 5 de gener, va tornar a passar la Cavalcada de Reis d’aquest any. Com en els últims anys, s’ha anat dient el tòpic de sempre: “Aquest és l’any que ha tingut més assistència de públic”. Quina magnitud que està agafant la cavalcada del nostre municipi!

La il•lusió i l’emoció dels nens i de les nenes es traspuava pertot l’ambient. Aquells ullets oberts al màxim, rodons com monedes d’euro, sense perdre’s cap detall de la corrua de carrosses que, enguany, ja n’eren disset.

Vull destacar l’empenta de la Colla del Pilon, que es van iniciar amb dues magnífiques carrosses. Ambdues molt ben preparades, però, sobretot, també vull fer esment a la responsabilitat de vigilància que tenien tots els seus membres, equipats amb intèrfons, per evitar qualsevol risc que pogués succeir, concentrats en la seva feina, però també gaudint de la mateixa.

Voldria ressaltar una de les carrosses de la Colla del Pilon, que és una de les insígnies de l’associació, el safareig del Comú. Em satisfà doblement que tinguin aquesta referència, ja que la globalització al nostre municipi és una realitat. Per això, el fet que un grup de persones, majoritàriament de can Massuet del Far, hagin tingut la iniciativa de crear una associació i hagin agafat una insígnia de Dosrius, ens porta a dir la frase d’OBJECTIU ASSOLIT.

Felicitats a tothom i moltes gràcies!

No hay comentarios: