10 enero 2009

CAVALCADA DE REIS

Un any més s’ha fet la cavalcada de reis als tres nuclis de població del nostre municipi, que s’ha organitzada conjuntament. Es tracta d’ un acte complex, però jo diria que és l’acte que reuneix més persones, si sumem la participació tant dels actuants com dels espectadors que es troben en els carrers veient la cavalcada.

Cal fer un reconeixement molt especial a totes les entitats que hi participen, algunes esmerçant-se moltíssim a l’hora de fer carrosses de nivell, que fan que l’acte llueixi d’una manera molt especial.

Enguany va ser una nit molt freda, des de les 5 de la tarda fins a les 10 del vespre que vàrem acabar a Canyamars va ser de molta intensitat. Concretament, a Canyamars estàvem a un grau sota zero. Però, com en tot, quan es gaudeix i veus la gran participació de la població, penses que val la pena viure aquest esdeveniment.

No puc més que agrair moltíssim a totes les entitats que han col•laborat en la cavalcada i a totes les persones que particularment han fet la seva aportació, sigui la que sigui, ja que sense ells no haguéssim tingut aquesta cavalcada de nivell, que toca tan de prop les persones que viuen aquest esdeveniment, sobretot la mainada.

No hay comentarios: