28 marzo 2011

De quin nou espai podrem disposar!

El diumenge passat vam tenir ocasió de visitar el local rehabilitat de l’antic magatzem de COVASA, és a dir, l’espai que hi ha a sota el consultori metge de can Massuet del Far.

La trobada va ser arran d’una paella d’arròs, cuinada pel càtering que ens va fer el dinar del dia de la Gent Gran, el 12 d’octubre de 2010, ja que el segon plat no es va poder aprofitar i la compensació va ser fer aquesta paella per a les persones afectades.

Per cert, la paella era exquisida, amb unes racions molt generoses. Va ser una trobada de molt bon rotllo, amb una quantitat de gent considerable.

El que més ressaltaria és que a tothom li va encantar la remodelació que s’ha fet d’aquest espai, tan de l’interior com de l’exterior.

Ara caldrà donar-li contingut i activitat, amb la finalitat que sigui un punt de referència per a les persones que el vulguin utilitzar, fer-hi tallers, cursos d’informàtica, ...

Cal destacar la magnífica cuina que s’hi ha instal•lat, amb un forn industrial, dèria de la Toñy, que cada vegada veu més clar que haurem de tirar endavant el projecte de menjador social. Per això estem doblement contents, perquè ja tenim la base perquè sigui realitat aquesta idea.

En definitiva, un matí, migdia i mitja tarda d’un diumenge de molt bon rotllo, que és el que trobes quan estàs envoltat de gent amb experiència, amb una visió positiva de la vida i amb ganes de gaudir-la.

A tothom, moltes gràcies!

No hay comentarios: