02 marzo 2011

Què fàcil és treballar amb persones competents!

Quan vàrem iniciar la feina a primers de gener, més ben dit, després de les festes de Nadal, veia els propers mesos plens de reptes a superar en la feina del dia a dia perquè, a més a més, calia muntar i preparar les eleccions del 22 de maig. Això vol dir processos per escollir cap de llista a l’agrupació del PSC, buscar les persones per a la llista, fer el programa.....

Ara estem a primers de març, ha passat poc més d’un mes i mig i la candidatura del PSC a les properes eleccions ja té la llista tancada, té el programa pràcticament fet, així com també les fotografies per al programa. L’eslògan l’acabarem de tancar en pocs dies. Per tant, s’ha fet molta feina i s’ha estat molt pràctic, per això dic, què fàcil és treballar amb gent competent!

Pel que fa a la llista que tenim preparada es tracta d’un grup d’homes i dones amb molta experiència, amb molt de compromís, molt plural, equilibrada amb els nuclis de població, paritària al cent per cent, gent sense interessos de cap mena i amb una solvència extraordinària.

Jo no vull res més que agrair a aquestes persones que es volen apuntar al projecte de gestionar l’ajuntament, ja que ha estat molt fàcil posar noms als números, persones que s’han incorporat de nou, altres que continuen, barrejar l’experiència amb la il•lusió i la incertesa per la novetat representa una riquesa que és molt interessant poder-la experimentar.

No hay comentarios: