15 marzo 2011

Un d’aquells dies per gaudir-lo molt

Quin dia més apassionant que m’espera avui, són d’aquells dies que surts de casa amb ganes, perquè la feina que tens durant tota la jornada és apassionant, intensa i de contingut.

A les 8 del matí ja he començat a contestar escrits i feina que tenia a l’ajuntament i sobre dos o tres quarts de deu intentaré anar a esmorzar una mica.
A dos quarts d’onze m’esperen a la Notaria d’Argentona, cal anar a signar uns temes administratius de l’ajuntament.
A les 12 del matí he de presidir una mesa d’obertura de pliques, al Consell Comarcal, per a una contractació. A dos quarts d’una tinc programat un Consell de Presidència, que és la reunió de govern periòdica del Consell Comarcal del Maresme.
A dos quarts de tres m’han reservat hora a un restaurant per poder dinar.
A dos quarts de cinc m’haig de fer unes fotografies per a una memòria del Consell Comarcal del Maresme.
A les cinc de la tarda he de presidir el Consell d’Alcaldes i Alcaldesses del Maresme, apassionant aquest Consell d’Alcaldes, ja que es dóna compte de temes importantíssimes per al territori i, a més a més, els màxims representants del Maresme exposen punts de vista sobre qualsevol tema que els preocupi del seu municipi.

En principi, sobre dos quarts de set, tot i que sempre s’allarga més el Consell d’Alcaldes i sempre serà cap a la set, haig de presidir la Junta de Portaveus de tots els grups comarcals amb representació al consell Comarcal, per preparar el Ple que està convocat per a les set de la tarda. Per tant, com us dic, a les set de la tarda ple històric al Consell Comarcal, amb uns cinquanta-dos punts per aprovar, amb temes importantíssims per al territori.

No sé a quina hora arribaré a casa, però us ben asseguro que són apassionants aquests dies tan intensos, ja que aprens moltes coses. Sí que acabes el dia que no tens ganes de parlar, necessites repòs per totes les emocions i coses que t’han passat, però no puc més que transmetre gratitud per poder gaudir de jornades de treball d’aquesta magnitud.

No hay comentarios: