18 enero 2007

MOLTA TRISTOR PEL CAMÍ QUE VA C.I.U.

Ahir va sortir publicat als mitjans de comunicació la notícia que l’antic alcalde, Sr. Lluís Homs, un home que va ser molts anys alcalde del nostre municipi, podria tornar a ser cap de llista per Convergència i Unió a les properes eleccions municipals del 27 de maig de 2007.

És ben cert que l’extrema dreta està avançant. Fins i tot, al Parlament Europeu, aquesta darrera setmana, ja s’ha pogut crear grup parlamentari amb 20 eurodiputats de l’extrema dreta.

Pel que es veu, Convergència, en el nostre municipi, va en la mateixa línia, ja que hi ha moltes possibilitats que un home que havia ensorrat l’Ajuntament de dalt a baix i que el seu interès personal anava molt per sobre de l’interès col·lectiu torni a la política. O algú creu que el Sr. Homs es presenta per pensar pel poble, amb els grans interessos immobiliaris que té per gestionar a dins l’Ajuntament?

Un home que representa el passat més recalcitrant, ja que va ser qui va deixar destruir can Canyamars i, fins i tot, quan el grup del PSC, l’any 1995, va iniciar el procés per solucionar el tema de can Canyamars, ell, l’any 1996, va tornar a ser alcalde i va llençar tota la feina a la paperera. Ara, solventar-ho és molt més complicat que en els seus inicis.

Lluís Homs, un home que un cop el poble no li va donar suport, va sol·licitar, emparant-se en la llei, que li expropiessin uns 3.000 m2, demanant 5 milions d’euros. Això ha estat molt ben encaminat per l’Ajuntament. Si surt escollit, què farà?

Lluís Homs, un home que quan governava deia que en el seu poble no hi havia problemes socials, que aquí ho resolien ells mateixos. Això ho deia quan per conveni ens tocava un assistent social que vingués unes hores al nostre municipi, sense pagar res, però ell no la volia ni veure, perquè deia que era un municipi pur.

Lluís Homs, un home que no accepta la diversitat d’opinions i en el moment que aquesta existeix, la crispació està assegurada, utilitzant tots els mitjans possibles per sortir-se amb la seva, per defensar el seu interès personal.

Aquesta tristor la sento com a veí del municipi de Dosrius, com a polític encara no he entrat a valorar si això ens pot beneficiar o no electoralment, però el que sí puc assegurar és que si el Sr. Lluís Homs surt escollit càrrec electe, el poble farà dos passos enrere, en un moment tan important per fer el salt d’un municipi sostenible en totes les seves facetes.

No hay comentarios: