13 septiembre 2007

EL POBLE HA TORNAT A GUANYAR

El mandat anterior va quedar marcat per la gran quantitat de milions que patrimonialment varen sol•licitar a l’Ajuntament de Dosrius, tant el Sr. Lluís Homs i de Moya, cap de llista de CIU, com el Sr. Antoni Estevadeordal i Botta, promotor de la urbanització de can Canyamars.

En el cas de l’antic alcalde i cap de llista de CIU, ja es van fer les explicacions pertinents, ja que l’Ajuntament de Dosrius, amb una gestió molt acurada del seu equip de govern, va aconseguir que es desestimés una petició que pujava més de cinc milions d’euros, per una maniobra urbanística realitzada durant el govern de Convergència i Unió.

No va ser fàcil viure aquells dies, però ja vàrem explicar que el poble havia guanyat!.

El mateix any, més o menys durant les mateixes dates, el promotor de can Canyamars, Sr. Antoni Estevadeordal i Botta, va entrar una petició que pujava 8.136.485,- euros, que feia referència a una responsabilitat patrimonial, a la qual ell considerava que hi tenia dret.

L’Ajuntament, a primera instància, li va desestimar i el promotor va anar al contenciós administratiu. Ara ha sortit la sentència, que després de fer totes les exposicions de fets i els raonaments pertinents, que ocupen 15 pàgines, acaba dient:

FALLO

Debo desestimar y desestimo el presente recurso contencioso administrativo ...


La satisfacció és total, ja que ningú es pot imaginar els efectes que tindria per a la població del municipi si algun d’aquests contenciosos s’arribés a acceptar per la via judicial i l’Ajuntament hagués de pagar alguna d’aquestes quantitats.

Deixeu-me que ho torni a dir: EL POBLE HA TORNAT A GUANYAR!!.

No hay comentarios: