17 septiembre 2007

JA TENIM UN NOU BE MUNICIPAL

Amb les negociacions per a la restauració de la pedrera d’en Busqué, es va discutir quines serien les compensacions per al municipi de Dosrius, la restauració d’aquesta pedrera era d’obligació indispensable per a què medi ambient doni una llicència d’extracció d’àrids que un cop acabada la concessió es regeneri l’indret.

En aquestes negociacions es va aconseguir que aquesta empresa asfaltes tot el camí de Can Rimblas i, un cop acabada la restauració ens han de cedir una nau d’uns 220 m2 amb una alçada considerable per a magatzem municipal.

Atenent que la restauració s’ha enrederit els vèrem notificar que necessitàvem la nau, doncs aviat començaran les obres de la llar d’infants i s’ha de traslladar el material que estar guardat a l'antigua escola del piallà. En poques setmanes ens han arreglat aquesta nau, el terra, el sostre, la instal·lació de llum doncs no hi ha corrent elèctrica però amb un petit generador la podrem il·luminar.

Ara inicialment ens cedeixen uns 110 m2 ja que ells encara han de tancar alguna màquina, però penso que serà de molta utilitat per guardar aquelles propietats municipals que s’utilitzen de tant en tant. Podem dir que ja tenim un altre bé dins el patrimoni municipal.

No hay comentarios: