06 septiembre 2007

PER FI ES VA TROBAR A LA GEMMA

El passat dimecres 5 de setembre, cap a 2/4 d’11 del matí, va saltar l’alarma. Una noia de 17 anys de Canyamars va deixar una nota a la seva habitació, i va desaparèixer.

El contingut d’aquest escrit va alarmar a la seva família que va trucar ràpidament a la Policia Local, activant-se així un dispositiu de recerca.

Es van mobilitzar bombers, mossos d’esquadra, vigilants forestals, l’ADF, veïns del municipi..., amb tot el suport disponible com ara un helicòpter, gossos de recerca...en total hi havia entre 50 i 60 persones. Es va rastrejar tots els indrets on es creia que podia ser-hi la Gemma i, cap a les 2/4 de 8 de la tarda, va aparèixer.

Al veure-la es podia deduir que ho havia passat malament, estava tota esgarranxada per les cames i els braços, tremolava..., però tots vam respirar tranquils quan la vam veure i, tot seguit, una ambulància se la va emportar per fer-li un reconeixement.

La Gemma és una noia jove que necessita ajuda mèdica i com ella moltes persones. Quan tens un desequilibri et pot portar a situacions desagradables i no volgudes per ningú.

Vertaderament, els adolescents d’avui dia tenen moltes exigències, i els que tenim fills ho sabem del cert. Al principi tens ganes de què creixin per no tenir problemes, però quan han crescut te n’adones que eren molt més fàcils de portar de petis.

Cal agrair els esforços de tots els efectius i persones que varen estar a la recerca, i donar ànims a la família de la Gemma.

No hay comentarios: