22 febrero 2008

ALTRE COP VULL PARLAR DE LA NOVA CARRETERA

Com tothom pot veure, l’enjardimament que s’està fent a la nova carretera promet molt, un cop estigui la vegetació arrelada i ocupi l’espai sembrat.

També les rotondes agafen conjunt i en especial la 3ª, la que està més a prop del poble, ja que si dibuixarà l’escut del municipi amb les pedres que hi ha posar.

S’ha aconseguit que es faci una obra en la qual s’ha pensat en tot. El benefici que està donant aquesta carretera a tota la població del nostre municipi és incalculable. Quan hi circules, te n’adones del relaxament que genera conduir per aquest nou traçat, sense haver de passar per aquelles corbes tan recargolades i estretes, amb camions anant i tornant.

Les queixes que van haver-hi al principi s’han convertit en satisfaccions.

Si comparem l’índex d’accidentalitat de la nova carretera amb l’antiga, observem que no té punt de comparació, malgrat que hi ha hagut uns tres o quatre accidents, un parell d’ells d’una certa gravetat.

Tinc la confiança que ens anirem acostumant a circular a la velocitat que cal anar i a no fer imprudències, ja que tots els accidents han estat per infraccions greus, saltar-se un stop o, principalment, creuar una línia contínua.

Espero que tothom tingui la mateixa sensació que jo i puguem gaudir, un cop més, d’aquesta fabulosa carretera que s’ha aconseguit.

No hay comentarios: