06 febrero 2008

SOBRE EL VOT ÚTIL A LES PROPERES ELECCIONS

Tinc molt clar que el proper president de l’Estat Espanyol serà o en José Luís Rodríguez Zapatero o en Mariano Rajoy, i estic convençut que tothom pensa el mateix, però hem de ser capaços de valorar el que significa un i el que significa l’altre.

Jo tinc molt clar que la política d’aquests quatre anys a l’Estat Espanyol ha sigut un referent per a molts països, ja que socialment s’ha fet un avenç espectacular. Això que era un govern nou, que calia posar-se les piles per endegar totes les propostes que tenia, però estic convençut que s’ha superat a ell mateix, amb tots els seus defectes i les seves errades, però socialment s’ha contemplat un estat plural, més just i amb molt més respecte envers la diversitat. Pel que fa a l’àmbit internacional, han sigut quatre anys que no s’han destacat en negatiu a cap indret, i aquest és un tema molt importat.

El Sr. Rajoy és el passat. Només cal recordar l’últim mandat del PP, fins al març del 2004, i veure on ens varen portar. Un PP que es destaca per: Un extremisme molt més radicalitzat, una visió única envers la diversitat, una dreta que s’ha escurat en aquests moments més a l’extrema dreta que el centralisme, que és el que seria més aconsellable i, finalment, el cas del Sr. Ruiz Gallardón apartat per voler apostar per un Sr. Pizarro, amb els antecedents que tots sabem que té.

Crec que per fer un favor al Partit Popular haurien de tenir una derrota i així tots aquests personatges tan tètrics desapareixerien de la política: Rajoy, Zaplana, Acebes, Pizarro, ...

La meva tesi: Si el PP té el que es mereix, Ruiz Gallardón, alcalde de Madrid, en el futur serà el nou cap visible, serà en Joan Laporta el cap de llista de CIU?.

No hay comentarios: