11 marzo 2008

VALORACIÓ DE LES ELECCIONS GENERALS AL NOSTRE MUNICIPI

Diumenge passat es van celebrar les eleccions generals i al nostre municipi van haver-hi uns resultats històrics.

En primer lloc, va ser històric el resultat del PSC, que en unes generals tregui el 39% dels vots, amb una participació del 67,50% del Cens, és una notícia històrica.

També històric és el resultat del Partit Popular, mai a caps eleccions havia tret el 22% just.

També és històric que en unes generals Convergència i Unió tregui els mateixos vots que el Partit Popular, és a dir 551 vots.

A part de l’efecte televisió, de tots els “ímputs” que poden haver-hi, estic convençut que la gent del territori ajuda molt a què els resultats vagin cap a un costat o cap un altre.

En el cas del PP, al nostre municipi hi ha una estructura sòlida, gent amb moltes ganes, interventors i apoderats a totes les Meses, que dóna la sensació que volen agafar el relleu de Convergència, aquets que no es varen deixar veure a les Meses, d’una manera rellevant, fins a l’hora del recompte.

Qui ho havia de dir quan Convergència controlava d’una manera absoluta totes les eleccions en aquest municipi, que en aquests moments es trobarien amb aquests resultats tan baixos.

En el decurs de la jornada electoral ho vaig comentar amb algú de l’entorn de Convergència i em va contestar: “Es reuneixen periòdicament, però l’únic objectiu que tenen és treure’t a tu d’alcalde”.

Per a mi aquesta és la gran equivocació d’aquest grup polític, que pensi únicament i exclusivament en anar contra la meva persona, en lloc de fer propostes i plantejar noves idees per a la població.

Aquest fet el veig dins les files del Partit Popular. Encertadament o no, sempre et posen algunes propostes a sobre la taula. Estic convençut que això és el que vol la població.

Transmetre odi i ràbia contra la persona que en unes eleccions democràtiques el poble ha triat, perquè el seu grup dirigeixi l’Ajuntament, cansa i esgota la població.

M’agradaria molt que ens oblidéssim de fer política contra les persones i poder fer grans debats d’idees, propostes per als nostres pobles i la nostra gent.

No hay comentarios: