16 septiembre 2008

EL TOMB DE L’APLEC DE MUNTANYA DE CANYAMARS

Aquest passat diumenge s’ha fet el 51è l’Aplec de Muntanya de Canyamars, amb un format molt diferent. A més a més, potser el més significatiu ha estat el canvi d’ubicació de l’esdeveniment.

Podríem dir que la ubicació del Pla dels Bolets l’única característica bona que tenia era el seu nom, ja que això de Pla dels Bolets és molt agradable de dir, però ve-t’ho aquí que hem descobert el Pla del Molinot, un espai amb ombra, però no tan humit com l’anterior. Un espai on hem pogut habilitar un estacionament de cotxes sense sol, que queda a continuació de l’indret on es ballen sardanes i lloc de trobada, i una mica més amunt ja tenim l’entrada del Pou de Glaç.


Vull fer esment a les sensacions i comentaris que vaig anar sentint en el decurs del dia. En primer lloc, algú va dir: “Canyamars s’ha obert a la part de dalt, recuperant uns espais que estic convençut que donaran molt de joc a tota l’activitat cultural i de lleure”. Un altre dels comentaris que em va agradar molt va ser el d’una persona que estava preocupada per la continuïtat de l’Aplec de Muntanya de Canyamars i que quan va veure el nou format i la nova ubicació va fer un comentari molt satisfactori dient: “Aquest Aplec ja està totalment recuperat”.

Més comentaris, aquests ja generalitzats de les persones que habitualment assistien al Pla dels Bolets, per aguantar aquest Aplec, i que els va meravellar l’indret i el fet que es fes una arrossada per dinar, certificant que l’any vinent hi vindrien amb colla.

Estic convençut que l’Aplec de Canyamars pot ser dels marcats al calendari per als aficionats a les sardanes, no només com un Aplec més, sinó com l’Aplec de referència per assistir-hi, cosa que comportarà: els restaurants plens, ambient sardanístic en un indret meravellós del magnífic poble de Canyamars, ...



Vull acabar fent un agraïment a l’entitat Sot del Gall, ja que com en tots els actes que organitza el grau de perfecció i de detall van ser notables, gràcies al seu treball, a l’experiència, a l’esforç, a la tenacitat, a la vivència, que fa que tot allò que organitzen tingui èxit i agradi a tothom. A tots vosaltres moltes gràcies!.

No hay comentarios: