03 septiembre 2008

TORNADA DE VACANCES - 1

Costa agafar la rutina, però ja hi tornem a ser, a la revisió de papers per posar-te al dia de tot el que ha passat durant aquest mes d’agost. Malgrat que ja n’era conscient dels esdeveniments que es produïen.

Cap agost havia estat tan productiu per l’Ajuntament de Dosrius, i us aniré desgranant totes les coses que s’han bellugat aquestes últimes quatre, cinc o sis setmanes.

La més important: ja s’ha aprovat inicialment el projecte de reparcel•lació de Can Canyamars i a finals d’aquest mes d’agost s’han enviat les notificacions als interessats, més de sis-centes, amb tota la paperassa que comporta.

El resultat de les notificacions, es molt clar, moltes peticions tant de visita com de consulta, tant als polítics com als serveis tècnics, que son els que saben donar les explicacions més ajustades al fet. Un objectiu aquest de la reparcel•lació de Can Canyamars, que portava més de cinc anys buscant-lo i que per fi l’hem pogut portar a terme.

Jo cerc que malgrat que sigui dolorós haver de fer front a la despesa de cada propietari de Can Canyamars, la revalorització del seu terreny o la seva casa es multiplicarà, per tres u quatre, sobre l’aportació que farà cada propietari.

No es una obra elitista, tampoc esta pensada amb material d’allò mes senzill que hi hagi perquè sigui més barata. Jo crec que el projecte d’urbanització contempla una obra digna, que es el que ha de ser, i si jo fos propietari, malgrat em costes una mica més demanaria que es fes el màxim be possible ja que un cop acabades les obres, ho recepcionarà l’Ajuntament i serà aquest qui mantindrà el que s’hagi construït o instal•lat, es a dir, que si es col•loca un fanal d’allò més maco, encara que sigui més car, aquest serà el que quedarà per sempre i l’Ajuntament haurà de mantenir la farola instal•lada. Això és per exemple, com si a una persona li dius “comprat el cotxe que vulguis que jo est pagaré, l’assegurança, els impostos, les reparacions, la benzina..”, es a dir, no tindràs cap més despesa que el valor de compra. Quin cotxe es compraria cadascú?. Evidentment, estic convençut, un de ben digne.

No hay comentarios: