09 septiembre 2008

TONADA DE VACANCES - 3

He volgut començar la tornada de vacances parlant dels fets que s’han produït, més importants que afecten a la població aquestes ultimes setmanes, però, també vull explicar les meves vacances.

Penso que han estat les vacances que he treballat més. Per a mi les vacances son fer el que t’agrada quan et vingui de gust. I veig que han estat molt productives ja que aquests primers dies m’ha costat tornar a la rutina de manera normal, però vaja, amb alguns companys i companyes ho hem comentat i no es una excepció el meu cas.

Però tot i això, vull recordar els fets més importants d’aquest mes d’agost. Un dels que he viscut amb plenitud han estat les tres festes majors que tenim al municipi. Dotze dies de festa que han estat de participació i que no han decebut a ningú per la entrega tant d’organitzadors com de veïns del nostre municipi.



Ja va ser un gran èxit el primer acte de la Festa Major de Canyamars que va ser la primera. El grup de musica celta al Pou del Glaç ens va engalipar a tothom i a més hi havia molta gent al pla del Pou. Feia molt de goig, veient les persones gaudint de les cançons i del ball d’aquest grup, portat per la comissió de festes.

Així va passar aquesta festa de Canyamars, el divendres amb la ja tradicional festa al carrer amb molta participació dels veïns i veïnes, el dissabte amb tots el actes que es van fer amb molta gent i el diumenge tancant amb les havaneres, que jo crec que va superar les xifres del millor any que hagués passat.

La de Can Massuet molt diferent de la de Dosrius i de Canyamars, però en la que també la nota més destacada va ser la participació de la gent, meravellant-nos tots de la magnifica pista que varem estrenar,de la qual, fins i tot els que inicialment no els va agradar, hi varen començar a veure les parts positives de la mateixa i ja anaven dient meravelles.


I els últims quatre dies d’agost, la Festa Major de Dosrius. Tres quarts del mateix, bon temps, bona temperatura pels actes i molta participació a tot arreu.

Vull fer un reconeixement a les tres comissions de festa del nostre municipi, que estan en un punt molt dolç de maduresa i experiència que fa que la majoria, de les cosses surtin molt fàcils, però perquè al darrera hi ha gent que porta anys treballant el tema i que sap com enfocar en cada moment el que cal fer.

A tots i totes moltes gracies.

No hay comentarios: