05 septiembre 2008

TORNADA DE VACANCES - 2

Més noticies positives per al nostre municipi que han succeït aquestes setmanes, una d’elles es que ja hi ha empresa per fer la construcció de la Depuradora de Can Massuet, en concret, s’ha adjudicat l’obra a la UTE SOCAMEX-ENCOFA. Aquesta empresa va fer una oferta econòmica que faria l’obra per 3.843.185,00 € més IVA, quan el pressupost de base de licitació era de 4.745.844,66 € més IVA.

Una baixa molt considerable, tot i que no era l’empresa que havia fet la baixa més important. Com tothom deu recordarà es van presentar més de 20 constructores o UTES per poder construir aquesta obra.

Ara manca fer l’expropiació dels terrenys d’ocupació. Ja ha sortit publicat i als afectats se’ls ha explicat per escrit que la primera reunió es farà al mes de setembre. Durant tot el dia s’ha anat donant hora als propietaris per fer les primeres actes prèvies. Bona noticia, aquesta.

Una altra bona noticia es que ja ha sortit a exposició púbica el projecte basic de la variant de Dosrius, que es la carretera que ha d’absorbir els cotxes que passen per dins el nucli urbà de Dosrius. Aquesta exposició publica es bàsicament una qüestió mediambiental, perquè el Departament de Medi Ambient de la Generalitat, entre altres, pugui fer les observacions que cregui convenients abans de redactar el projecte executiu.

Aquesta obra també és una gran noticia, ja que canviaria la fisonomia de Dosrius i faria que els vehicles tinguessin una altra ruta molt més còmoda, molt més segura i amb molt menys impacte per la població del nucli de Dosrius i això ens pot portat també a planificar els carrers centrals del poble.

No hay comentarios: