16 febrero 2009

JA COMENCEN OBRES IMPORTANTS

Aquest 2009, malgrat ser un any de recessió, el municipi de Dosrius serà dels territoris de Catalunya que tindran més inversió, tant de la Generalitat de Catalunya com de la Diputació de Barcelona.

Sabem que la Generalitat de Catalunya, en el seu pressupost aprovat per al 2009, té prevista la construcció de la Depuradora de can Massuet del Far, per un preu de uns 3.800.000,-- euros. Aquesta obra ja ha començat a realitzar-se, atès que les màquines ja hi estan treballant.

El pressupost de la Generalitat de Catalunya també contempla la construcció d’una canonada que porti aigua a can Massuet del Far, concretament al dipòsit de la zona esportiva. La partida prevista és de 800.000,-- euros. En aquests moments deu estar l’obra en procés de licitació. M’encarregaré que la realització de l’obra no tingui cap tipus de demora.

Pel que fa als quatre projectes que s’han redactat i presentat al Fons Estatal d’Inversió Local, el dia 25 de febrer d’enguany, s’obriran les propostes o ofertes presentades per les empreses convidades, que són totes les municipals més algunes que tenen vincles al municipi. Les quatre obres pugen la quantitat de 824.411,-- euros.

També cal dir que les inversions que contempla el pressupost del Parc Natural del Montnegre Corredor pràcticament són totes per al nostre municipi, amb l’arranjament d’una part de la pista que va cap al Corredor i la masia de can Bosc.

Bona moguda i també alguns inconvenients per als nostres veïns i veïnes, però, com sempre dic, per fer una truita s’ha de trencar un ou.

No hay comentarios: