01 febrero 2009

JA TÉ NOM (1)

Setmanes enrere, vaig escriure que durant la segona quinzena d’octubre de l’any passat, vaig fer un viatge a Noruega, per visitar centres per a la gent gran, amb l’esperit de poder construir-ne un al nostre municipi.

Com que varem anar-hi amb gent d’administracions supramunicipals, o sigui, de la Generalitat de Catalunya i de la Diputació de Barcelona, vaig fer els contactes necessaris per aconseguir el nostre objectiu.

A la tornada d’Oslo els contactes varen continuar. Ara ja surten els primers fruits, per anar tirant endavant aquest projecte tan ambiciós per a tots nosaltres.

El nom ho diu tot: Plataforma de Serveis per a l’autonomia de les persones i per gestionar la seva dependència.

Ja tenim el primer informe, és un document de treball que ha fet el Consorci Sanitari de Catalunya per fer un estudi de la viabilitat d’aquest macro centre.

Cal dir que la Diputació hi està al darrere i és qui pagarà aquest estudi. Es tracta d’un estudi de necessitats, de viabilitat del projecte i de la seva gestió.

En definitiva, es tracta d’un projecte molt ambiciós, però que haurem d’anar-hi insistint perquè vagi agafant cos i sigui viable al nostre municipi.

No hay comentarios: