14 octubre 2007

HOMENATGE A LA GENT GRAN DEL NOSTRE MUNICIPI

El 12 d’octubre és un dia molt especial al nostre municipi, ja que es fa un homenatge a la gent gran, aquests homes i dones a qui tant devem, tot i que ells pensen, majoritàriament, que tenen poca utilitat en aquesta societat.

Ve-t’ho aquí que jo crec que és tot al contrari, ja que després del llarg recorregut de la seva vida i d’haver d’afrontar tota mena de circumstàncies: agradables, desagradables, molt agradables i molt desagradables, ens ensenyen moltes coses i, sobretot, ens demostren constantment que la persona senzilla, callada i prudent és la que transmet més lliçons, També, moltes vegades ens fan canviar d’actitud i ens mantenen en un nivell molt necessari dins el nostre model de vida.

Al final de l’acte d’homenatge, com a alcalde, sempre he de fer un parlament. Enguany he volgut ressaltar la gran vàlua que té la gent gran dins d’aquesta societat tan canviant, en la qual cal mantenir l’equilibri per no perdre els trucs en alguns moments, ja que sobretot t’ensenyen a estimar.

Un amor, sense condicions, sense demanar res, amb tota generositat, senzillesa, naturalitat. Quina riquesa és viure envoltat de persones grans com les que tenim al nostre municipi o arreu del món!

No hay comentarios: