03 octubre 2007

TERCER ACCIDENT A LA NOVA CARRETERA

Avui a les set del matí s’ha produït el tercer accident important a la nova carretera. Com els altres dos per una imprudència flagrant, aquest en concret, a falta de les últimes investigacions dels Mossos s’ha produït a causa de voler creuar d’una bada a l’altra trepitjant la línia continua.



Al fet s’ha produït a l’alçada de l’entrada de la benzinera, ja que un vehicle que venia de Dosrius en direcció Mataró tenia la intenció de entrar a la benzinera.

Aquest cotxe s’ha posat a ma dreta de la carretera esperant el moment en que no vingués ningú per poder travessar, però al moment que s’ha decidit a fer-ho, per darrera seu, circulava un cotxe en la mateixa direcció que la seva, produint una forta trompada que l’ha desplaçat en el carril contrari, i ocasionalment en aquest moment pujava un vehicle direcció Dosrius, que ha topat fortament amb aquest segon vehicle que ha estat desplaçat en el sentit contrari de la seva direcció.

Els tres vehicles han quedat enganxats. La persona que ha sortit més mal parada, encara que en principi les ferides no son greus, és el conductor del vehicle que anava cap a Dosrius, que de cop s’ha torbant dos cotxes al seu trajecte. La persona del vehicle envestit també se l’han hagut d’emportar, com el primer conductor, en ambulància a l’Hospital, però segons han comentat no tenia ferides greus.

L’altre vehicle, que és el que ha causat l’accident, amb una trompada visible al front del cotxe, ha estat el que ha sortit menys avariat, tant vehicle com conductor, ja que ha pogut marxar conduint el seu propi cotxe i sense cap mena de ferida al cos.



Un cop més una altra imprudència. Serem durs a l’hora de sancionar, i això que gairebé cada dia es posen multes, però no podem permetre que el plaer de conduir en aquesta carretera, ens produeixin aquests perills per persones que no respecte les normes de circulació.

No hay comentarios: