02 octubre 2007

INVERSIONS AL NOSTRE PAÍS

Fa uns dies, el Conseller d’Economia de la Generalitat de Catalunya, Sr. Antoni Castells, i el ministre d’Economia del govern espanyol, Sr. Pedro Solbes, van arribar a l’acord de traspassar milers de milions d’euros per a inversions a Catalunya.

Fa unes setmanes que el projecte de pressupost de l’estat espanyol preveu una inversió milionària, com mai, per a Catalunya.

Per a mi, tot això és fruit d’algunes situacions en què ens trobem.

En primer lloc, un govern d’esquerres amb ganes de dialogar i no imposar res i demanar el que ens pertoca, per altra banda, un govern amb empatia a l’estat espanyol.

També cal dir que totes aquestes inversions són fruit del tan criticat Estatut d’Autonomia de Catalunya. Que podia ser millor, ben cert. Que havien d’haver arribat abans aquestes inversions, també és veritat, però ben segur, n’estic convençut, que això no hagués estat possible si hi hagués un govern del PP a Madrid i, fins i tot, si hi hagués un govern de Convergència a Catalunya, ja que anaven pel camí de l’exigència constant, en lloc d’utilitzar el camí de la negociació i el convenciment, que actualment és el que predomina.

Gran diferència oi!

No hay comentarios: