29 octubre 2007

SOPAR I FIRA MEDIEVAL

Aquest cap de setmana, el municipi de Dosrius ha tingut un trasbals molt agradable. El dissabte al vespre, al pavelló de Dosrius, l’entitat el Sot del Gall ens va oferir un sopar medieval, amb decorats de l’època de producció pròpia i menjar exquisit de cocció personal.

Dic això, perquè el Sot del Gall de Canyamars està en un punt d’experiència, capacitat, ganes, idees i visió per sorprendre’ns, cada vegada que es proposen un esdeveniment. Això és un dels potencials dels quals cal gaudir, perquè aquests fets són cíclics i hem de donar gràcies que succeeixin quan nosaltres podem experimentar els seus reptes.


El diumenge, la Fira medieval a Canyamars, a part dels enrenous de primera hora del matí, va ser un èxit total. Ho vaig comprovar un cop els firaires recollien les parades, doncs la caixa que havien fet era considerable.

Fins i tot, algú em va dir que l’any passat havia estat bé, però que aquest any ho havia estat encara més. Aquest és l’índex que marca l’èxit d’una fira, quan els firaires venen el que exposen.




Però, a part de l’èxit comercial, que també cal repartir-lo amb els restauradors i comerços del municipi, és l’èxit social d’aquest esdeveniment, la Fira Medieval.

Tinc clar que s’ha consolidat i que l’èxit del cap de setmana passat es repetirà, esperem que sigui acompanyat del meravellós dia assolellat de tardor, que va ajudar a què la passejada fos molt agradable.

A totes les persones que han participat tan en el sopar com en aquesta fira, moltes felicitats!!

No hay comentarios: