05 noviembre 2007

AUGMENTA EL PATRIMONI MUNICIPAL

Ja podem comptabilitzar en el nostre municipi i el nostre arxiu un augment del patrimoni municipal en qüestió de lleure i passar-s’ho bé.

No tot el patrimoni municipal es comptabilitza en béns materials, això ja ho he explicat més d’una vegada. Des del meu punt les ganes de crear col•lectius i de fer coses per a la comunitat és un patrimoni molt important i valorat.

Ja tenim el grup de la colla del Pilon! Un grup d’homes i dones que pel que he pogut veure i captar és una espècie de club gastronòmic, amb l’objectiu de menjar i passar-s’ho bé.

Això ho varen demostrar el dia de la castanyada. El dia 31 d’octubre, per tot el municipi, disfressats per a l’esdeveniment i amb un carretó enganxat a un vehicle, torrant castanyes i regalant-les a totes les persones que s’hi acostaven, amb l’esperit de compartir les seves ganes de fer poble i les seves aficions.

Colla del Pilon, en aquestes èpoques que ens toca viure tanta intensitat i canvis tan ràpids, sou imprescindibles per desllorigar la monotonia i l’estrès diari.

PER MOTS ANYS.

No hay comentarios: