13 noviembre 2007

LA PISTA POLIESPORTIVA DE CAN MASSUET

Temes tan utòpics com el de tenir un pavelló tancat a cada nucli de població, en un municipi que en te tres, amb menys de 5.000 habitants, van agafant cos i es van fent realitat.

Can Massuet del Far és un nucli de baixa densitat, però amb una zona esportiva que té moltes possibilitats. Per aquest motiu, amb un gran esforç econòmic per part de tot el municipi de Dosrius, s’està construint una coberta per tancar la pista esportiva, amb un sostre que és d’ estructura metàl•lica.

Ara ja podem dir que estem a la recta final. Estic convençut que aquest equipament esportiu i també cultural donarà molt de servei.

Vull plasmar-ho en el meu bloc, per transmetre la satisfacció que tinc per haver-ho pogut aconseguir. No és fàcil destinar o trobar els diners per poder fer aquesta obra, però, un altre cop, el que és molt difícil s’aconsegueix.

Continuem treballant amb el que gairebé és impossible, perquè tinc confiança que les possibilitats són infinites.

Deixo plasmada en una fotografia la construcció de tots els pilars metàl•lics com a record, perquè en poques setmanes la construcció ja serà història i passarà a ser realitat l’obtenció d’un altre bé patrimonial per al nostre municipi: Una pista oberta.

No hay comentarios: