21 noviembre 2007

JA HA PASSAT LA FESTA MAJOR D’HIVERN DE SANT ISCLE 2007

Així amb una reflexió ràpida i, després d’haver viscut la majoria d’actes de la festa major, vull que quedi plasmant en el meu bloc els punts forts i, perquè no, algun de millorable.

La meva primera visió positiva és per a tots els membres que formen la Comissió de festes del nucli de Dosrius, que són molts, més que mai, i amb una gran diversitat d’edats. En aquest aspecte vull ressaltar dos punts forts: la col•laboració d’altres nuclis i l’esperit dels joves que s’han enganxat amb l’objectiu de fer una gran festa per als demés, cosa que és molt important.

La festa major va començar una setmana abans amb la inauguració d’una exposició a Ca la Veva que es va fer amb sentiment, amb escultures i pintures que transmetien molt i, per tant, cal felicitar la iniciativa d’aquest esdeveniment que ha durat 8 dies.


En quant a la festa jove del divendres, cal dir que va ser molt especial per al jovent de 13 a 16 anys i cal destacar que alguns membres dels grups que van tocar són del municipi de Dosrius.

Els punts forts de la festa van ser el dissabte tarda-nit i el diumenge tot el dia. Dissabte a la tarda hi va haver-hi l’ofici tradicional i el magnífic concert de festa major, però el punt feble va ser la poca assistència de públic a l’església de Dosrius per escolat l’esmentat concert, i jo aconsello que es visquin més aquests actes, doncs és un privilegi fer-los en Dosrius i penso que a les persones que els hi agrada la música, que de ben cert són moltes, si l’haguessin escoltat no sortirien defraudades.

El sopar i el ball de la nit, va ser amb una orquestra molt digne i els que vàrem anar ens ho vam passar molt bé.

El diumenge, l’Arxiu municipal va organitzar una sortida, precedida dels trabucaires que va ser tot un èxit de participació i, tothom que hi va anar, va sortir molt content de la ruta i de les explicacions que es varen donar.



El matí es va acabar amb sardanes, castells o millor dit, torres humanes i el concurs de truites amb el ja tradicional vermouth.



Va ser un matí excel•lent amb un dia memorable amb molt de fred, a primera hora, però amb un sol que va fer les delícies de tots els que vam estar a la plaça de l’Ajuntament.

El diumenge va acabar amb els gegants, espectacle infantil i xocolatada per a tothom i el pavelló es va omplir de canalla, pares i mares. Són aquelles experiències que viure-les omple molt.



I per acabar, organitzadors de la Festa, deixeu-me que us posi el segell d’objectiu assolit. Moltes gràcies!!

No hay comentarios: