02 noviembre 2007

A L'ANDREU DE CA L'ESTAPÉ

Hi ha persones en el nostre municipi que és tot un plaer trobar-te amb elles. Son un pou de ciència barrejada amb broma divertida, i una d’aquestes persones és l’Andreu de Ca l’Estapé. Avui he tingut la sort d’estar una estona amb ell.

Dic sort perquè la mitja hora ,3/4 o potser una hora, ha sigut tot un plaer. Ja les he tingut moltes vegades aquestes sensacions... tota l’estona que estàs al seu costat és una enciclopèdia que constantment està abocant sabiduria, sentiments, experiències, reflexions, peró d’aquelles de doctorat.

Llàstima que no puguem disfrutar o gaudir més temps de xerrades sense predeterminar temes ja que ell conjuntament amb en Quico de la Bomba fa festa constant. Ells no ho entenen així ja que constantment debaten qualsevol tema del seu entorn. No sempre acaben bé, avui en concret, al preguntar-li si hi havia en Quico, m’ha dit que havia marxat a dinar, que ell és un home d’horaris molt fixes, però que avui la discussió o intercanvi d’opinions ha acabat amb “emprenyament”: aixó vol dir que tornaran a tenir ganes de trobar-se per segui parlant.

Aquest és “l’emprenyament” entre l’Andreu i en Quico. I aquesta és la l’essència de tots dos. Dos home que ha viscut molt, que tenen molt per explicar, però quean ho fan des del seu punt de vista, és d’un enriquiment que us aconsello que l’experimenteu. Ara l’Andreu m’ha comentat que s’ha d’anar a visitar a un metge, ja que es cansa molt. Ell diu que potser és un costipat mal curat. Andreu siusplau, cuida’t, que aquesta societat necessita persones com tu, en Quico, i d’altres, que sou pous de ciència.

També voldria ressaltar que casa de l’Andreu, que és a Ca l’Estapé, és farcida de tomàquets de penjar, dignes de ser vistos, que aquí els podeu veure retratats.

No hay comentarios: