08 julio 2008

JA TENIM LA PISTA DE CAN MASSUET DEL FAR EN PLE FUNCIONAMENT

El diumenge passat vàrem fer el primer acte oficial a la pista coberta de can Massuet del Far. Aquest festa va consistir en un dinar, un arròs -per cert exquisit- fet per la “Colla del Pilón”. Va ser la primera menjada multitudinària que aquest grup gastronòmic, entre altres coses, va organitzar, o si més no, va ser la primera en la que jo vaig participar.

La veritat és que hi tenen la mà trencada i és un plaer estar al seu entorn, perquè estan constantment de festa i això s’encomana. Espero que durant molts anys puguem gaudir de la seva companyia i dels seus actes organitzats per a tota la comunicat del nostre municipi.

La pista en si genera opinió. He captat que els que veuen l’actuació de l’Ajuntament en negatiu són molt crítics, però jo personalment estic molt content, perquè és un equipament integrat, no evita visibilitat des de la terrassa del bar i dóna una gran sensació de permeabilitat. Per altra banda, et trobes recollit dins la mateixa pista que, per cert, dóna la sensació d’una grandària diferent a la dels pavellons de Dosrius i Canyamars, que estan envoltats de les quatre parets.

Junt amb la inauguració de la pista es varen instal•lar els circuits de salut, que estic convençut que tindran molta utilitat, amb l’espatllera per estirar tota la musculatura de l’esquena i un aparell per girar la cintura, que un cop el proves te n’adones que pot ser molt útil per al cos humà, ja que poques vegades fas aquest moviment de gir de cintura d’una manera tan fàcil.

El que segurament és un luxe, atès el seu cost, és el rocòdrom, però per altra banda, potser en el futur serà un dels elements més utilitzats i això pot venir donat perquè alguna persona s’hi aficioni, tot i que en aquests moments ja n’hi ha alguna, i que es facin cursos continuats d’escalada en aquesta infraestructura tan espectacular.

Jo crec que és la primera peça d’un gran puzle, que ja sabem quines seran les següents. Una ha de ser l’arranjament total de la piscina, i la que ha de donar contingut a tot l’espai, sens dubte, ha de ser l’escola que es construirà a sota mateix del rocòdrom.

Així, de mica en mica, el poble de can Massuet del Far agafarà entitat i el punt de la zona esportiva serà el d’unió i referència per a tothom.

No hay comentarios: