15 julio 2008

PROJECTES DE FUTUR

Aquesta feina de fer d’alcalde és apassionant, perquè quan tanques un tema se te n’obren dos i la felicitat sempre ve donada pels projectes que tens per acabar.

La veritat és que tenim un bon grapat de projectes que flueixen de la ment dels que vivim immersos les vint-i-quatre hores del dia en aquesta feina tan espectacular, que és la de gestionar l’interès de la col•lectivitat.

Ara estic treballant amb una idea una mica faraònic. De fet, hem tirat endavant molts projectes que, en principi, semblaven una utopia, però que han acabat essent una realitat.

El que estic vivint en aquests moments, entre altres, és un proposta de centre de dia per a la gent gran, amb habitatges tutelats, amb l’esperit que les persones jubilades, amb capacitat per valer-se per elles mateixes, i també les que no, puguin tenir un espai en forma d’apartaments i que en el seu entorn hi hagin tots els serveis necessaris per tenir una vida amb les necessitats cobertes.

Ja tenim els primers dibuixos, que els serveis tècnics municipals ens han fet. Són grans línies i números aproximats, no és una cosa petita, ja que si únicament pensem en les necessitats del nostre municipi, tindrà un cost que no es podrà assumir, per això cal pensar per cobrir les necessitats del territori i així implicar administracions supramunicipals, amb la finalitat que les persones del nostre municipi en puguin sortir beneficiades.

De moment, no puc explicar més coses. Sé que el camí és llarg, en el cas que el projecte pugui ser viable. Tot i això, que tothom sàpiga que jo el tinc ben quadrat a la meva ment i que lluitarem pel bé i la qualitat de vida de la gent de la tercera edat.

No hay comentarios: