01 marzo 2009

DIA IMPORTANT A LA SALA DE PLENS DE L’AJUNTAMENT DE DOSRIUS

El passat dimecres dia 24, a la una del migdia, era l’hora marcada per obrir els sobres amb les propostes que les empreses convidades a participar en el concurs per fer les quatre obres del Fons Estatal d’Inversió Local (FEIL) havien presentat.

Per la meva banda va ser un moment molt emocionant, fins i tot, històric, ja que és la primera vegada que en una obertura de pliques et trobes amb un munt de sobres per obrir i per llegir les ofertes per a les quatre obres que, imminentment, s’han de realitzar al nostre municipi. Com tothom ja sap: una a Dosrius, una a Canyamars i dues a can Massuet del Far.

A més, es farà front a la totalitat de l’import d’aquestes obres amb recursos provinents del Govern Central. També a la història, potser és la primera vegada que arriben diners de Madrid, per fer obres al nostre municipi, ja que no tenim costa, ni nacionals i, conseqüentment, no hi ha cap competència del Govern Central.

Com bé dic, va ser molt emocionant, ja que hi havia alguna de les empreses participants com a públic. Es van anar llegint les propostes, en primer lloc, les econòmiques i, després, les de millores al projecte.

Clarament, les empreses bregades en aquesta feina van portar tota la documentació ordenada, per tant, va ser molt fàcil trobar els requisits que marcaven les condicions. N’hi havia d’altres que tot era més rebuscat, però, tot i això, ens en vam sortir prou bé.

Es tractava d’un procediment negociat, és a dir, per la quantitat de l’obra és requisit convidar a tres empreses, com a mínim, perquè presentin proposta. El criteri de l’equip de govern va ser el de convidar totes les del municipi, a més a més, d’altres que han fet obres, ja sigui per a la Generalitat, ja sigui per a l’Ajuntament, i la satisfacció davant la seriositat dels seus treballs aconsellava convidar-les. En alguna obra s’havien convidat de vuit a deu empreses.

Cal ressaltar la molt bona feina de la secretària de l’Ajuntament, que en tot moment ha tingut els temes molt ordenats i això ha fet que tot estigués molt ben clarificat.

Ara cal que els tècnics municipals facin els informes referents a les millores que proposen les empreses.

Espero que durant els primers dies de març es notifiqui el resultat dels informes tècnics.

No hay comentarios: