27 marzo 2009

NO EM SEMBLA CORRECTE

Si verdaderament es fa efectiva la destitució del Director General de la Policia de Catalunya, Sr. Rafael Olmos, o la del Sr. Joan Delort, de la qual també es parla, no trobo que siguin unes mesures correctes, ni justes, ni necessàries, ni convenients.

A les càrregues que la setmana passada es van fer contra els manifestants, se’ls ha donat un tractament d’importància que no reflecteix la realitat del món universitari del nostre país. Si més no, no fa massa dies, es va veure que tots els grups amb representació al Parlament de Catalunya i tots els rectors de les Universitats feien pinya a favor del Pla Bolonya. Això sí que és un fet significatiu que tots els colors polítics que han tret representació parlamentària hi apostin, que els màxims dirigents de totes les universitats recolzin el pla Bolonia.

Però, ve-t’ho aquí, que el que busquen un quants personatges antisistema és la desestabilització del sistema fent trontollar persones que mereixen tota la meva credibilitat per la seva dedicació, el seu treball i la seva professionalitat.

A vegades penso que el sistema es belluga per minories insignificants. Aquí sí que crec que els mitjans de comunicació han de tenir la seva responsabilitat envers la informació que donen, ja que tenen un poder a l’hora de fer bellugar el sistema, degut als seus posicionaments i tractaments de les notícies.

No hay comentarios: