20 diciembre 2007

TRANSPORT ESCOLAR DINS DEL NOSTRE MUNICIPI

La realitat de totes les circumstàncies ha portat a un esverament generalitzat. Ho entenc. Ja fa molts dies que estem treballant perquè tingui les repercussions mínimes, però malament quan un tema es polititza i s’utilitza per anar en contra de les persones, quan aquest fet passa, és pràcticament impossible satisfer les exigències.

Des de l’Ajuntament de Dosrius ens hi hem volgut posar i explicar la situació a les famílies, això que no és competència de l’Ajuntament, però atenent que afecta els nostres veïns i les nostres veïnes, hi estem treballant.

Quan s’ha explicat la realitat, se n’ha tingut una lectura molt negativa, amb actituds agres, per part d’uns, i amb la utilització del fet, per part d’altres.

Des de l’Ajuntament hem intentat buscar tots els mecanismes i estem parlat amb totes les administracions que hi puguin aportar solucions.

Estic convençut que, al cap de tres o quatres setmanes d’haver començat el segon trimestre d’aquest curs escolar, els resultats seran satisfactoris. Ja he dit que per a segons qui seran criticables, perquè en aquest tema, com bé he explicat, s’hi ha barrejat l’animadversió contra algú, i això malmet l’ambient i crispa la relació.

No hay comentarios: