30 diciembre 2007

FELIÇ 2008

Ara que acaba l'any 2007, és moment de fer balanç, de deixar enrere moltes coses, de tancar una pàgina de la nostra vida i obrir-ne una de nova. És moment de riure, de plorar, d'oblidar allò que hem fet malament, de mantenir allò que fem bé, d'intentar ser millor persona, de mantenir-nos a prop dels que estimem, d'allunyar-nos d'aquells que no ens aporten res. És moment de fer una neteja sana de tot el que dia rere dia, ens ajuda a que la vida sigui una mica més entretinguda.

Quan arriba l'any nou, no cal deixar de fumar, ni apuntar-se al gimnàs, ni aprendre anglès. Tant sols cal mirar les coses d'una manera més positiva, donant les gràcies a aquells que fan possible que somriguis i oblidant als que et treuen el somriure.

Una mirada als ulls d'aquells que t'aprecien, assaborir aquella sensació de complicitat, aprofitant aquells moments que et permeten compartir un comentari, una confidència, una sensació de sentir-te estimat i que l'altra persona també tingui la mateixa sensació.

Viure moments plegats, alguns més durs i altres més divertits. Evitar situacions complicades, no donar voltes a aquelles coses a les que no val la pena, oblidar aquelles coses que en un moment donat eren el més important de la teva vida, i per diverses raons, no has aconseguit. Intentar treure la part positiva de tot plegat, viure el moment, pensar una mica més en un mateix sense oblidar als altres.

Poder llevar-me cada matí per veure als meus fills, poder compartir amb ells tot el que jo vaig compartir amb els meus pares, ensenyar-los el valor de les coses, enfadant-me, rient, aprenent de les seves coses, de la seva manera particular de veure la vida.

Per l'any 2008, no demano res més que aixó, tenir al costat a la gent que m'estimo. És el millor regal que un pot tenir. Espero, pel proper any, poder comptar amb vosaltres, de la mateixa manera que podeu comptar amb mi.

“La felicitat és un viatge, no un destí...”

No hay comentarios: