14 abril 2008

MÉS SOBRE LA DIVERSITAT

Ens trobem en un punt envejable del nostre progrés, que és quan les diversitats afloren més, ja que la disponibilitat de recursos, malgrat que estem en un moment de recés i sempre hi ha persones que van més justes que altres, fa que es delatin més els valors, els objectius, els plantejaments de les persones.

Una de les problemàtiques que tenim més al nostre municipi, és la que generen els animals de companyia.

Hi ha qui li agraden els gossos, però potser al costat de casa té un veí que li molesta que bordin, però com que al propietari li agraden, fins i tot, ni ho sent.

Ja qui li agrada la quantitat de gossos i a més li importa poc que puguin fer pudor i que puguin crear inconvenients a altres persones que tenen altres valors.

Fins i tot, deixeu-me que us expliqui el que va passar no fa massa dies.

Un camió de bombers truca a la Policia Local perquè els acompanyi a un domicili on han de fer un servei. Els bombers amb la sirena i amb els homes uniformats a dins del camió per fer l’actuació. El cotxe de policia davant amb la sirena, acompanyant-los al domicili sol•licitat. Un cop a l’indret, resulta que un gat s’havia enfilat a dalt d’un arbre i no en podia baixar, seguns la propietat de la casa.

El camió de bombers intenta fer una maniobra per entrar al pati d’aquesta casa, amb tanta mala sort que queda enganxat al barri, essent inútils els esforços per poder-lo treure i havent de trucar perquè vingués un altre camió de bombers, perquè l’estirés i el pogués desenganxat.

Evidentment, l’altre camió de bombers carregat d’homes guarnits, amb la sirena tocant. Mentrestant, el gat, s’ho anava mirant des de dalt l’arbre, fins que es va desenganxar el camió i varen baixar el gat.

Queda aquí l’anècdota, que pot generar molts comentaris.

No hay comentarios: