28 abril 2008

PROJECTE PONT

El dia de Sant Jordi es va presentar un projecte que diu molt d’una societat que deixa de mirar-se interiorment i treballa per a les persones, perquè no quedin despenjades del ritme que estem vivint.

Des de la SES o institut es té molta cura perquè els i les joves del voltant de quinze anys no quedin endarrerits envers al conjunt del seu grup. Tots sabem que no és una edat fàcil. A vegades, per unes determinades circumstàncies no es poden adquirir els requisits que marquen els paràmetres d’ensenyament, però això no vol dir que no es puguin buscar altres camins, perquè la formació sigui la correcta i adequada a l’època que toca viure.

Aquest projecte pont consisteix en què alumnes de tercer de secundària, és a dir, que tenen al voltant de quinze anys, puguin fer pràctiques de treball a l’Ajuntament o bé a algun centre d’ensenyament de primària, per formar-se en una línia diferent de la marcada pels paràmetres d’ensenyament, amb la finalitat de poder tenir el títol de secundària.

La veritat és que la unió d’esforços, tant de l’Ajuntament com de la SES, ha fet possible aquest projecte que és l’inici, és cert que ara són quatre alumnes, però que dóna una sèrie de garanties, ja que troba una sortida a situacions incòmodes, tant per a la família, com per als alumnes, com per a l’institut.

No hay comentarios: