24 abril 2007

CANTATA DE SANT JORDI A L'ESCOLA DEL PI

Ahir, diada de Sant Jordi, va haver-hi una cantata escenificada i amb música a l’escola del Pi, sobre la història de Catalunya.

Amb aquesta representació, de poc més d’una hora de durada, es demostra la qualitat de l’ensenyament que es dóna a l’escola del Pi, ja que tant els nens i les nenes de cinquè i de sisè que hi varen participar, com els músics, van demostrar, sobretot amb petits detalls, que els objectius que es marquen els professors de l’escola del Pi s’aconsegueixen, ja que un cop pots veure els resultats, te n’adones que petits detalls insignificants diuen molt de les ganes i el lliurament que hi ha per part de tothom.

En algunes ocasions, jo també he fet teatre i sé el que costa muntar decorats, organitzar tot un grup de persones perquè tothom estigui al seu lloc fent el que et pertoca, perquè tot vagi ben coordinat.

Dic això, perquè un cop hem pogut gaudir de l’escenificació que es va fer a l’escola del Pi, et dius: Caram, coordinar tot això amb els petits detalls, amb les escenificacions, amb el vestuari, amb els tempus de sortida a escena!

Tot plegat ho vaig trobar excel·lent. Per això, vull felicitar tothom que hagi tingut alguna cosa a veure amb aquesta cantata de Sant Jordi.

Totes les persones que puguin anar-la a veure, el divendres a les 8 de la tarda, que no s’ho perdin. Jo, si puc, hi tornaré, perquè les grans representacions s’han de veure dues o tres vegades, per no perdre’t els petits detalls que donen qualitat al treball.

Moltes felicitats a tothom!.

No hay comentarios: