13 abril 2007

VUIT CANDIDATURES A LES PROPERES ELECCIONS MUNICIPALS

El passat dimarts dia 10, el diari El Punt va convocar tots els caps de llista de les candidatures que es presentaran a les properes eleccions municipals del dia 27 de maig al municipi de Dosrius.

Sembla que són vuit les candidatures que es presentaran a aquests comicis electorals, ja que vam ser vuit les persones que ens vam trobar davant de l’Ajuntament per fer la fotografia de torn. Xifra rècord de candidatures! Això pot ser positiu o bé pot ser negatiu per al bon govern de l’Ajuntament, ja que si es reparteix molt el vot, l’experiència diu que és molt difícil prendre acords, quan hi ha més de dos grups municipals governant.

Podem posar un exemple, a Cabrils a les eleccions dels 2003 s’hi van presentar 7 candidatures i totes van treure representació política. La veritat és que he seguit una mica la gestió municipal i no ha estat fàcil per als càrrecs electes, d’aquest municipi prendre acords i això ha perjudicat l’interès de la col·lectivitat.

Voldria també fer una reflexió de la preparació que tenen aquestes candidatures per regentar l’Ajuntament. En principi, de bona voluntat i ganes segur que n’hi ha, però a excepció de Progrés Municipal i Convergència, que segons em consta, aquest últim canvien tota la llista, que poden tenir una mica d’experiència, la resta no em consta que en tinguin. Això és molt important, perquè per poder opinar dels temes has de saber les possibilitats i amb quin punt es troba cada front obert. N’hi ha molts i de molt importants de temes oberts!

Caldrà veure doncs, com vota la població del municipi de Dosrius i quin serà el resultat per poder governar l’Ajuntament durant els propers 4 anys.

Apassionant el moment que ens toca viure!.

No hay comentarios: