18 abril 2007

PRIMER VIATGE DEL BUS ENTRE CAN MASSUET I LLINARS DEL VALLÈS


El diumenge passat, dia 15 d’abril, vàrem fer la inauguració del primer viatge de l’autobús que va des de can Massuet del Far fins a l’estació de Llinars del Vallès. Aquest trajecte començarà regularment a partir del dia 23, diada de Sant Jordi, amb nou viatges al dia: 3 al matí, 3 al migdia i 3 a la tarda, d’anada i tornada.

Aquest servei de transport públic era un utopia. Ningú s’acabava de creure que el poguéssim aconseguir. Així ho va explicar el gerent de la companyia adjudicatària d’aquesta nova línia.

Ell sap com està el tema del transport públic, per això quan li vaig demanar pressupost del que costaria aquesta nova línia, perquè estava segur que la podíem aconseguir, em va mirar amb una cara d’escepticisme, que ho deia tot de la seva desconfiança. Però ve-t’ho aquí, ja ho hem aconseguit.

Durant el recorregut vàrem passar pel tram de la carretera que es va asfaltar de can Massuet a can Bordoi. Durant quatre anys vàrem donar la llauna al Consell Coordinador del Parc Natural, perquè es fes aquesta obra. Cal que tinguem tots clar, que si no s’hagués asfaltat la carretera de connexió amb can Bordoi, aquest transport públic fins a Llinars del Vallès no hagués estat possible.

Un cop més, sento satisfacció absoluta per l’esforç i la persistència en la feina que m’ha estat encomanada. Quan veus el seu fruit, t’adones que fites utòpiques s’acaben aconseguint.

Podríem dir aquella frase que diu:

Fem allò que és molt difícil i amb allò impossible hi estem treballant!

No hay comentarios: