23 abril 2007

PROPERA INAUGURACIÓ DE LA GOSSERA MUNICIPAL



Quan gestiones els recursos d’un Ajuntament, que tenim molt clar que són els impostos que surten del treball de les persones, a vegades t’has de preguntar si les polítiques que et marques donen el resultat desitjat o esperat pels veïns i les veïnes del teu municipi. Aquí va la reflexió d’uns diners destinats a la construcció de la gossera municipal.

En el nostre municipi tenim un col·lectiu anomenat Amics dels Animals, del qual no ens podem ni arribar a imaginar el servei que estan donant a la població, especialment als millors amics de l’home que són els gossos i també els gats.

Atenent aquest lliurament i aquesta dedicació tan plena als seus objectius, no podíem fer més que construir una gossera, amb la finalitat que puguin realitzar les seves activitats dignament.

Aquest equipament ja està del tot acabat. La veritat és que jo no faré la valoració de si està bé o no, però el que sí explicaré és la satisfacció d’aquest col·lectiu anomenat Amics dels Animals, que personalment he pogut copsar.

Estan més il·lusionats que mai i molt contents per la gossera que ells personalment gestionaran, amb tot tipus de detalls, especialment la casa prefabricada que varen dissenyar d’acord amb les seves necessitats.

És un plaer veure la satisfacció d’aquest col·lectiu, que es mereix això i molt més.

Amics dels Animals, quina lliçó que constantment ens esteu donant, a més del gran servei que esteu donant al municipi.
Us ho mereixeu tot!

No hay comentarios: