11 abril 2007

NETEJA DE LES FRANGES PERIMETRALS


Ja comença a donar resultat tota la feina que des de l’àrea de medi ambient de l’Ajuntament de Dosrius s’està realitzant, consistent en la neteja de les franges perimetrals de les urbanitzacions o nuclis de població en format d’urbanització, com pot ser can Massuet del Far.

És una feinada espectacular fer tota la part administrativa per poder netejar aquests 25 metres d’entorn d’aquests nuclis de població.

La neteja d’aquestes franges és obligatòria, però pocs Ajuntaments l’han tirada endavant, ja que en principi l’obligació és dels propietaris que hi viuen. En el cas que aquests no la facin, la pot fer subsidiàriament l’Ajuntament. Aquest és el pas que hem seguit. S’ha treballat molt. Cal fer un reconeixement a les persones que s’hi han arremangat, amb l’esperit que aquest proper estiu les urbanitzacions de can Figueres, can Canyamars, El Castell, can Valls i can Massuet del Far, tinguin les franges perimetrals netes, amb la finalitat que hi hagi més seguretat en cas d’incendi, ja que així els bombers poden defensar els habitatges.

Una altra d’aquelles feines de la qual podem estar orgullosos, perquè la veritat és que quan veus un d’aquest nuclis amb tota la franja de 25 metres neta, dóna gust, ja que es capta que si arriba el foc en aquest espai, baixarà molt la combustió i s’hi podrà fer front amb condicions normals, a fi de garantir més la seva extinció i que no avanci cap als habitatges particulars.

No hay comentarios: