30 abril 2007

ENS QUEDEN POQUES SETMANES PER VEURE LA CARRETERA ASFALTADA

Ara sí que ja estem a la recta final de la construcció de la nova carretera entre Dosrius i l’autovia de Mataró a Granollers.

El dimecres dia 2, ve l’esperada màquina de sols ciment, que en principi havia de venir a finals de març o primers d’abril. Aquesta màquina, de la qual n’hi ha molt poques unitats en tota Catalunya, ha de fer un paviment de formigó a tot el traçat de la carretera, per després posar-hi l’asfalt a sobre. Es calcula que en sis o set dies haurà fet la feina dels pocs més de tres quilòmetres, posant formigó a tot el traçat.

Segons l’empresa, el dia 9 de maig començaran les màquines a asfaltar. Hi han d’anar tres capes d’asfalt. En principi se’n faran dues. Després es construiran les cunetes que han de portar les aigües cap els embornals generals. Un cop estiguin aquestes cunetes construïdes es posarà la capa de rodadura per igualar tot el traçat. Es calcula que pels voltants del 20 de maig estaran les dues capes d’asfalt. La tercera ja es farà durant el mes de juny.

Malgrat les molèsties que ha ocasionat la construcció de la carretera, estic molt satisfet perquè no s’ha produït cap accident greu.

Que tothom tingui molt clar que un cop enjardinat tot el que està previst i quan tot el nou arbrat sigui vigorós, el trajecte d’aquesta nova carretera serà com un jardí i tots en quedarem meravellats.

No hay comentarios: