16 abril 2007

ESCRIT DE QUEIXA A CORREUS

Aquest escrit s'ha enviat a la :

Sra. Roser Llerena Serrano
Tècnica de Serveis Perifèrics
CORREUS I TELÈGRAFS
Plaça Antonio López, s/núm. 1r
08070 Barcelona


Benvolguda senyora,

Serveixi aquesta carta per transmetre la indignació que la població del municipi de Dosrius té envers el servei de Correus.

Sé que s’han donat un cúmul de circumstàncies que han provocat un col·lapse en el repartiment de la correspondència, però també penso que vostè té capacitat per posar-hi els efectius necessaris perquè si una setmana sorgeix algun problema i queda per repartir correspondència, es reforci el servei amb més personal, perquè es normalitzi en pocs dies i no passi el que està succeint al nostre municipi: Setmanes i setmanes sense repartir correspondència casa per casa.

No podem entendre el municipi de Dosrius com un municipi estancat en nombre de població, tot al contrari, és dels que creix més de l’àrea metropolitana. Per aquest motiu, ha de ser conscient que l’arribada de correspondència requereix més personal del que inicialment s’ha planificat, i més quan vénen treballadors i treballadores que no coneixen el nostre municipi.

Serveixi aquest escrit per demanar-li, per enèsima vegada:

Primer.- Que es resolgui el tema del repartiment casa per casa al nucli urbà de can Massuet del Far. Tots hi hem treballat molt i ara només manca la seva autorització. Amb el repartiment d’aquest nucli urbà s’alleugeria molt la pressió que tenim tots.

Segon.- Que es posin les persones necessàries perquè el repartiment de correus sigui el normal de qualsevol població, dins els paràmetres marcats per l’empresa que vostè representa.

Espero que pugui atendre la petició que li formulo, alhora que aprofito per saludar-la molt atentament.




Josep Jo i Munné
Alcalde

Dosrius, 12 d’abril de 2007

No hay comentarios: