03 junio 2007

LA SOLUCIÓ DE LA TORRE DE LES AIGÜES JA LA TENIM BEN ENCAMINADA

Aquest ha estat un dels temes, la torre de les aigües, amb el qual fa més anys que estic treballant. L’any 1999, en què vaig entrar com a alcalde, ja vam tenir els primers contactes amb el propietari de la Torre de les Aigües, que és la Societat General d’Aigües de Barcelona.

Aquest dijous passat ja vàrem tancar un acord que, en principi, hem de creure que és definitiu, per solucionar aquest tema tan entravessat.

L’acord consisteix en què la Societat General d’Aigües de Barcelona construirà, a la part de sobre, i cedirà a l’Ajuntament de Dosrius tota la planta baixa, que tindrà uns 160 m2 construïts, 25–30 m2 dels quals seran compartits, ja que han de donar pas d’accés als habitatges, això sese canviar la fisonomia de l’edifici. El més important és que també cediran a l’Ajuntament de Dosrius el tros dels plàtans, que per a mi és un dels llocs que els veïns del municipi de Dosrius podran gaudir més.

Quina setmana més profitosa! Essent alcalde en funcions, quines dues gestions més potents s’han realitzat! El dimecres, amb alts responsables de l’Agència Catalana de l’Aigua s’ha parlat perquè facin una inversió al nostre municipi i el dijous tancant el tema de la Torre de les Aigües.

No hay comentarios: