12 junio 2007

QUINA MERAVELLA DE CARRETERA QUE TINDREM

Ara si que ja veiem amb claredat el traçat de la carretera i la seva magnitud, però el mes important és la sensació de plaer, sobre tot de relax, que dóna fer aquests tres km de carreta nova.

Quan veus aquests trossos de carretera vella penses, “com em pogut passar per aquest espai tant estret si a simple vista no hi passa un camió ni un cotxe?.” Doncs sí, em estat tota la nostra vida circulant per aquest traçat tan incòmode, dia rera dia, i moltes persones, quatre vegades fent aquest recorregut, en dies de pluja, tot i coneixent-la be, estaves amb una petita tensió al cos, ja que a més de l’elevat trànsit que havia de suportar, sempre hi havia algú o altre que feia alguna bestiesa i et posava la pell de gallina. Les males estones que hem passat amb el accidents que hi hagut a l’antiga via de comunicació entre Dosrius i el Maresme...

Ara, estava amb una companya i em deia, “és un plaer aquesta carretera i a més no s’ha destruït la natura tal com en un principi semblava”, i es veritat amb les herbes que han sortit en els talussos fa la sensació que ja estigui integrat dins l’entorn del paisatge. Però espereu, que hi ha un projecte d’enjardinament i rehabilitació dels talussos amb el qual, espero, que en els propers mesos encara quedarem més meravellats.

No hay comentarios: