01 junio 2007

LA IMPORTÀNCIA QUE TÉ QUE ELS CÀRRECS ELECTES D'UN AJUNTAMENT ESTIGUIN EN CONTACTE AMB ALTRES ADMINISTRACIONS O ORGANISMES

Ja m’han passat les cabòries de les eleccions i ja començo a pensar en la gestió del dia a dia de l’Ajuntament.

Dic això, perquè el dimecres passat , desenvolupant la meva tasca dins el Consell d’Administració d’ATLL, en representació del Consell Comarcal del Maresme, vaig veure la possibilitat d’aconseguir un ajut molt important per a una de les obres més necessària i costosa per a l’Ajuntament.

Tothom sap que durant el mandat passat vàrem aconseguir que ATLL ens construís un dipòsit de 3.000 m3 cúbics d’aigua, així com tota la xarxa de canonades fins a aquest dipòsit, sense que l’Ajuntament hi hagués d’aportar ni un sol euro.

Ara cal fer una xarxa nova des d’aquest dipòsit fins als dipòsits que tenim a la part alta de can Massuet del Far, ja que les canonades que en aquests moments alimenten els dipòsits de subministrament del Far són molt velles i, a més a més, no tenen suficient capacitat per aportar l’aigua que es necessita per subministrar, en moments punta, can Massuet del Far. Per això, a l’estiu patim bastant.

Doncs, aquesta obra puja al voltant d’un milió i mig d’euros. Ahir, en aquesta reunió en la qual hi ha persones molt importants d’alguns departaments de la Generalitat, vàrem parlar d’obres urgents que s’estaven realitzant a Catalunya, per garantir el subministrament a poblacions. Mira per on, can Massuet del Far és una població, patim per realitzar-hi el subministrament i per què no podem fer-hi una d’aquestes actuacions, ja que l’Ajuntament per si sol se’n veuria un tip?

Ja tenim hora demanada a les persones que decideixen aquestes subvencions i tinc bones sensacions que podrem aconseguir un ajut molt important per garantir l’aigua a can Massuet del Far.

He volgut explicar això, per dir la importància que té que els càrrecs electes dels Ajuntaments estiguin a la resta d’administracions i òrgans decisoris, ja que d’aquesta manera aconsegueixen molt més per a tota la població del municipi.

No hay comentarios: