17 junio 2007

NO ENTENC MOLTES VOLUNTATS D'ALGUNS POLÍTICS

Serà perquè estic capbussat al cent per cent en fer, i fer, i treballar per la població, i aquest és el meu deliri i la meva realització. No entenc com polítics que tenen la possibilitat de gestionar àrees d’administracions locals, decideixen anar a parar a l’oposició.

Dic això pel cas Jordi Portabella, cap de llista d’Esquerra Republicana a Barcelona i el seu efecte dòmino que ha produït en altres grups, principalment d’Esquerra i Iniciativa, que tenint la possibilitat de tenir responsabilitats les han rebutjades i han decidit deixar les responsabilitats de govern.

Quan un es presenta en unes eleccions és per fer i treballar pel poble. No sé entendre aquestes persones que es troben còmodes a l’oposició o que especulen que des de l’oposició també trauran més rèdit polític de cara les properes eleccions. Considero que és un engany per l’electorat. A la meva manera d’entendre, tothom hauria d’aspirar a tenir una regidoria amb responsabilitats i així tens una possibilita de demostrar la teva vàlua, però el fet de voler-te quedar a l’oposició és voler amagar el cap sota l’ala i fugir una mica de l’esperit de servir a les persones.

No hay comentarios: