23 julio 2007

CAL CONTROLAR QUE NO ES FACIN IMPRUDÈNCIES A LA NOVA CARRETERA

La nostra nova carretera ja és una realitat, una realitat per sempre. Des de fa algunes setmanes que circular per aquesta nova via és un plaer, una satisfacció i, fins i tot, per a alguns, un orgull, però també existeix el perill, el perill que comporta que es facin imprudències.

En el decurs d’aquests tres quilòmetres, enlloc es pot avançar, però hi ha una explicació clara. En aquesta carretera es pot anar perfectament a 70 – 80 Kms. per hora. Si s’avança a un vehicle que vagi a aquesta velocitat, que de beneïts n’hi ha, el que avança almenys ha d’anar a 100 Kms/hora. En una carretera que en pocs metres hi ha tantes entrades i sortides: que si una fàbrica, que si una casa, que si un polígon industrial, a la velocitat de 90 – 100 Kms./hora, és un perill, que pot tenir conseqüències molt greus, i això no ens ho podem permetre.

Que tothom sàpiga que treballarem per castigar les infraccions i les imprudències i que en aquesta qüestió serem inflexibles i impecables. Ningú té dret a posar en perill la integritat física d’altres persones i menys per guanyar 20 segons, 15 segons, en aquests tres quilòmetres. Circulant a velocitat correcte es fa molta via, sobretot si comparem la carretera d’ara amb la d’abans.

Fins i tot, alguns veïns m’han arribat a dir que no els ve de gust córrer, perquè el plaer de circular-hi és més elevat. Doncs experimentem aquesta sensació, que és prou motiu per circular correctament i sense imprudències.

No hay comentarios: