03 julio 2007

CAN CANYAMARS: JA S'HA INICIAT LA RECTA FINAL PER RESOLDRE LA PROBLEMÀTICA

Un dels temes que portàvem com a prioritari en el programa de les darreres eleccions era el de can Canyamars i que tothom tingui clar que treballarem d’acord amb el compromís que vam agafar.

Fa uns 20 dies que es va constituir l’Ajuntament i ja hem tingut contactes amb la Diputació de Barcelona per quedar un dia, d’acord amb el compromís que vaig adquirir amb les persones que van presentar al·legacions al projecte d’urbanització. Aquest dia serà l’11 de juliol, a les 7 de la tarda, a l’Ajuntament de Dosrius. Ja s’ha enviat cartes a les 32 persones que van presentar al·legacions, convocant-les per a aquest dia.

Aquesta reunió ha de servir perquè qui va presentar les al·legacions les expliqui de viva veu als tècnics responsables del projecte d’urbanització, i així podran captar més directament l’esperit de l’al·legació. Entre tots, hem de mirar si som capaços d’afinar el millor projecte possible per a can Canyamars.

Per altra banda, ens vàrem comprometre a crear un equip dins l’Ajuntament, que serà el que vetllarà perquè tot el procés per finalitzar la urbanització de can Canyamars sigui el més correcte possible. Especialment, que tots els veïns de can Canyamars tinguin un referent a l’Ajuntament, que els ajudi a resoldre qualsevol tema sobre l’enrenou que portarà l’acabament d’aquesta urbanització.

El compromís hi és i per ara ja anem complint tot el que ens havíem proposat.

Aquest mandat ha de ser el de can Canyamars!

No hay comentarios: